Auraukset, lumenajot ja hiekoitukset Siilinjärvellä – päivystys 24/7

Ota yhteyttä

Toiveena turvallinen piha-alue ja tieosuus? 

Toteutamme talvisin kattavasti erilaisia kunnossapitotöitä niin omakotitalojen, taloyhtiöiden kuin muidenkin kiinteistöjen pihamailla ja tieosuuksilla. Palvelemme joustavasti ja kohtuuhintaan Siilinjärven seudulla, joten olethan yhteydessä meihin, talvikunnossapidon ammattilaisiin.

Avullamme pidät tiet ja pihamaat kunnossa talvellakin

Auraukset: Käytössämme on monipuolinen kalusto niin pienten piha-alueiden kuin isompien parkkipaikkojen tai teiden auraukseen. Oikeanlaisella aurauskalustolla homma sujuu nopeasti.


Hiekoitukset: Millainen on hyvä hiekoitushiekka? Mistä sitä voi tilata, ja miten sitä kannattaa ajaa? Jätä hiekkahuolesi meille, kumppaninasi huolehdimme hiekoituksesta kaikkine vaiheineen.


Lumenajot: Ensisijainen tavoitteemme lumimyräkän aikaan on, että kulkureitit ovat avoimet ja turvalliset käydä. Kun lunta kertyy, on hyvä kuitenkin kiinnittää huomio myös lumenajoon, sillä usein ahtailla paikoilla, tila käy nopeasti vähiin. Tarjoamme lumenajot osana muita palveluitamme, myös lumenpudotuksissa.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous!

Toteutuksemme saat kertakeikkana tai palvelusopimuksena

Savon Huoltoteam Oy:n tiimimme palvelee joustavasti tarpeesi mukaan. Meidät voit tilata hommiin yhdellä soitolla, tai tarjouspyyntöjen kautta. Voit tilata palvelumme kertaluontoisesti, tai tilanteeseesi voi sopia myös palvelusopimus, joka takaa joustavan palvelun säässä kuin säässä. 

Tilaa auraus- ja hiekoituspalvelumme soittamalla! 

Ota yhteyttä