Ammattitaitoista talvikunnossapitoa Siilinjärven seudulla – päivystys 24/7

Ota yhteyttä

Apua talvikeleille? Savon Huoltoteam Oy palvelee säällä kuin säällä

Meiltä saat laadukasta talvikunnossapitoa, olipa kohteesi omakotitalon, taloyhtiön tai toimitilan pihapiiri tai tieosuus. Tarjoamme talvikunnossapitoa edulliseen hintaan Siilinjärven seudulla, nopeallakin aikataululla.

Taloyhtiöille

Varma valinta talviseen kunnossapitoon

Olemme vuosien varrella vastanneet useiden taloyhtiöiden talvikunnossapidosta. Kohtuuhintaisena ja joustavana tekijänä tunnettu tiimimme toteuttaa haastavienkin kohteiden talvikunnossapidon täsmällisesti. Kokeneet tekijämme ja hyvin mitoitettu kalustomme soveltuu monenlaiseen tekemiseen aina aurauksesta, hiekoitukseen ja lumenajoon. Etenkin runsas lumisina talvina hyvän kumppanin merkitys korostuu, joten meihin kannattaa ottaa yhteyttä, kun toiveena on luotettava tekijä. 

Kertakeikka vai pitempiaikainen sopimus?

Molemmissa palveluilla on puolensa. Meidät voit pyytää kertaluontoiseen lumityöhön, mutta solmimme mielellämme myös huoltosopimuksia, joissa määrittelemme yhdessä palveluntarpeen, ja homma hoituu jatkossa muitta mutkitta sen enempää ihmettelemättä. Olemme sopineet kunnossapitosopimuksia niin yksityisille kuin taloyhtiöille, kumpaankin toteutus soveltuu mainiosti. Myös yrityksien ja julkisen sektorin tarpeisiin meiltä löytyy ratkaisuja.

Annamme mielellämme lisätietoa!

Tilaa talvikunnossapitosi ketterältä tekijältä Siilinjärven alueelle! 

Ota yhteyttä