Kiinteistöhuollon palvelut ammattitaidolla Siilinjärven talousalueella – päivystämme 24/7

Ota yhteyttä

Savon Huoltoteam Oy on kiinteistöhuollon kokenut ja luotettava ammattilainen.

Tarjoamme kattavat kiinteistöpalvelut sekä asunto-osakeyhtiöille, kiinteistöille että yksityisasiakkaille – asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Palvelemme joustavasti koko Siilinjärven talousalueella, tarvittaessa mihin vuorokaudenaikaan tahansa!

Kiinteistöhuollon rehti kumppanisi

Savon Huoltoteam Oy:n kautta saat kaikki tarvitsemasi kiinteistöjen ja piha-alueiden kunnossapitoon, huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut vaivattomasti saman katon alta. Tavoitettavissasi on siis aina sama osaava tekijä, joka tietää ja tuntee asiakaskiinteistöt. Työvuosien aikana olemmekin rakentaneet useita pitkäkestoisia asiakassuhteita, jotka tekevät arkisesta työnteostamme erityisen antoisaa. Teemme työtämme suurella sydämellä ja ehdottoman luotettavasti – haluamme olla sujuva ja rehti yhteistyökumppani!

Lue lisää yrityksestämme

Kiinteistöpalvelumme

Kiinteistöhoito- ja huoltotyöt

Kauttamme saat kattavasti kaikki kiinteistöhoitoon ja -huoltoon liittyvät palvelut. Hoidamme niin arkiset kunnossapitotyöt kuin äkilliset ongelmatilanteetkin. Tehokas ja korkealaatuinen palvelumme on saanut kiitosta monipuoliselta asiakaskunnaltamme.

Aura-auto auraa lunta

Lumen auraus ja hiekoitukset

Savon Huoltoteam Oy on apunasi piha-alueiden talvisin toisinaan haastavaksikin käyvässä kunnossapidossa. Huolehdimme lumen aurauksesta ja varmistamme pihapiirisi turvallisuuden hiekoittamalla liukkaiksi käyneet kulkuväylät säännöllisesti.

Ruohonleikkuri nurmikolla

Pihojen siistimiset ja kevätsiivous

Miltä pihamaa näyttää talven jälkeen? Entä tulisiko puita ja pensaita leikata? Käsissämme puut ja pensaat siistiytyvät ja saavat uutta intoa kasvuunsa. Suoritamme myös muut pihamaan siistimiset, kuten kevätsiivoukset ja roskien poisviennit. 

Ruohonleikkuri nurmikolla

Nurmikonleikkuu ja vihertyöt

Toteutamme myös kesäiset kunnossapitotyöt kiinteistösi piha-alueella. Muun muassa nurmikonleikkuu hoituu tehokkaasti ajanmukaisella kalustolla. Kauttamme saat myös muut tarvitsemasi vihertyöt. Kysy myös maanrakennustöistä!

24 h päivystys -kuvake

Päivystys 24 tuntia vuorokaudessa

Arkisten ja jokapäiväisten kunnossapitotöiden lisäksi olemme apunasi myös yllättävissä ja nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa. Esimerkiksi oven avaukset onnistuvat vuorokaudenajasta riippumatta. Saat meihin yhteyden juuri silloin, kun tarvitset apuamme!

Tilaa kiinteistöhuolto alan ammattilaiselta Siilinjärven talousalueella!

Ota yhteyttä